jag och cecilia vennersten sjunger det vackraste :)

här

jobb

ja dag har ja jobbat 8-19 i indal. snälla grannen louise rastade hundarna vid 11 tiden och jag fick 1 timmes rast k 16 så då åkte jag hem och rastade dem. sen kom jag hem vid 19.15 och då åkte jag och hundarna till stallet och mockade och släppte in julio och blacken. dem andra 3 stod vid ingången på deras hage och ville så gärna komma in men  dem kan jag ta in till imorgon natt om therese vill det. kan ju vara skönt för dem att få stå nne någon natt då och då dem med:)
hundarna sprang och lekte på stallplan och hade så kul så. imorgon tänkte jag försöka ta med jack på en ridtur bra för att träna lite med att ha med han. han har varit så duktig nu i stallet. håller sg bra från hästarna och han går inte in i hagarna. han bryr sg inte så mkt om hästarna. tequila har ju varit med mkt ut och ridit så hon kan ju det där och springer hea tiden framför en så man har koll på vart hon är. jack ska också få lära sig det så efter några ggr ska båda få följa med ut i skogen och springa med på rdturen. så mysigt:)
nu är det medlodifestvalen som gäller sen sängen.

dem växer som ogräs

   


nu har dem börjat fått tänder oxå och sprnger för fullt i lådan. lite svårt att ta kort på dem när dem inte kan sitta stilla:)

första ridturen

blacken och julio


ja idag tog julio och jag första ridturen och det blev lite i hagen och efter grusvägen fram och tillbaka då jag inte vet några bra ridvägar på denna sida vägen. han var lite spallig så dr att han gärn skulle vilja ta ett skutt men är för snäll för att göra det, men samtidigt trög ibörjan. han är en sån där häst som man knappt får att gå framåt om man är en orutinead ryttare. men efter att fått prova de olika "knapparna" så fick jag igång han och han var rätt så fin. red kanske bara 15 min och han var lite svettig, tyder på att han har väldigt dålig kondis men den ska vi räna upp och det är lite muskler på gammel gubben som saknas. kul var det i alla fall att få sitta upp på min kille igen:)

mary kay

igår kväll kl 19 hade jag yvonne här som är mary kay säljare. hon visade produkter för mina grannar och alla fick prova alla möjlga krämer. de flesta handlade och jag fick lite prdukter som tack för att jag var värdinna.
det var en lyckad tjejkväll och jag bjöd på fika. danne höll sig hemifrån tills att alla åkt :)
idag ska jag och julio busa lite i hagen hade jag tänkt. han är säkert jätte pigg att rida. kul:)


Julio med sina nya kompis



ja therese och jag släppte ihop julio med en av hennes tinkrar och det funkade bra. dem har stått och kliat varandra och är riktigt bra kompisar.

nu äntligen

står min älskade julio i sin box och mumsar hö och verkar må riktigt bra. han är så van vid att flänga runt och stå i alla möjliga stall på tävlngar runt om i hela världen. han var 15 år när han kom till bergåkra från holland och julie hicks som tävlat höga klasser i hoppning med han. nu r han 18 år och en gammal gubbe. jag och han ska mysa på i skogen nu och bara busa. att dansa lite  dressyr kommer det ju så klart också bli:)

nu så

har jag varit i stallet och hjälpt till lite med att fixa och donat, varit dit med grejer till julio och haft trevligt med grannarna:)
så imorgon far jag och louise ner till bergåkra och hämtar julio och jag längtar så himla mkt så jag funderar på att redan gå och lägga mig. hehe det är som när man var liten dagen före julafton då man vill lägga sg tdigt så det fort blev julafton.
det ska bli så kul att få upp han.
så imorgon skrivs det nog inget under hela dagen förän på kvällen så ni vet.
ja så är det så roligt, för bara för att man lägger ut bilder på valparna på blocket så får man massa svar. endast idag har 6 st hört av sig och säger att de är intresserade. innan det så har jag fått 10 svar på 3 veckor. ännu är ingen tingad men många vill komma och titta och det är folk som är intresserade från umeå i norr till göteborg i söder. men det som är bra är att det är 3 st från sundsvall som är intresserade. jag vill ju så gärna att dem hamnar här så man kan hålla lite koll. jag är ju väldigt noga med vart dem hamnar som sagt.
nä ska borsta tänderna och så nu god natt.

bäbisarna


grannen

 

ja idag har grannen och hennes pojkvän varit här. vi började med en promenad med jack i skogen och gick sedan in och gosade med valparna, kollade på tv och bakade choklabollar, eller egentligen så tycker jag att det heter negerbollar menska väll vara lite fin och säga choklad :)
danne har varit i stan idag med en vän och ska sova där. ska titta på beck ikväll och bara mysa med vovvarna :)

lördag

då jobbade jag ett helt dygn i lucksta så det är därför jag ej har skrivit något igår. men nu är jag hemma igen och har precis städat och diskat klart här hemma efter gubben. fan vad han skitar ner på en dag. jag förstår nte hur han lyckas.
men jag älskar han ändå:)
nu ska jag ta en dusch och sedan ska jag ut och fortsätta med att städa, nämligen bilen och jack och jag ska ta en sväng i skogen. skriver senare.

dum eller?



ja jack har kommit på att det är en hund i spegeln, morrar och skäller och så fort hunden rör på sig så blir han rädd och springer iväg. haha han fattar ju inte att det är hans egen spegelbild. :)

mamma, pappa, barn



alla tre ligger och sover på min mage och det är så mysigt. så klart med bäbis i mitten tryggt och säkert.

lycklig!!

ja idag har varit en lycklig dag då jag fått vetat att jag ska hämta min fina häst julio som står på bergåkra. ja den där hingsten (kastrerad nu) som jag och sigrid fick av julie, eggbert cracks fru i holland då vi var där våren 2006.
var över tll grannen som har stall och pratade om stallplats och det skulle jag få, så nu ska jag ev redan på tisdag åka ner och hämta. jippie!!!
kolla bild här på julio

2 av dem söta


paddan och nallebjörnen


ja så kallar jag den tjockaste av valparna och jack för han är min lilla nallebjörn:)
vi har i alla fall suttit och myst ett tag nu efter att jag kommit hem från birsta. jag och eva var in på silvan och tittade en sväng och vi hittade båda två lampor till köket. danne och jag hittade även bänkskiva till köket så nu är det snart också komplett:)
sedan åkte eva och jag och hämtade denize på dagis och vidare hem till dem för att dricka kaffe sen hemåt efter att jack gnällt en kvart för han var bajsnödig.
nu har jag suttit och skrivit cv som danne ska kopiera ut typ 200 st utav imorgon på hans jobb för här ska det fanimej sökas jobb kan jag lova för arbetslös länge till vill jag inte vara!
ja så är jag frisk nu också som ni kanske förstod:)

nytt badrum och lillebror

ja igår kväll kom danne hem med det mesta till vårat badrum. eftersom dem ska stänga hans jobb så fick han köpa ut grejer för 70% rabatt vilket verkligen syntes på slutsumman. det är en bardumsmöbel i svart högblank med högskåp till, golvkakel i mörkgrått, golvvärmepaket, toastol, blandare, duschvägg och smågrejer. plus kakel till köket och allt skulle egentlgen kosta ca 23.000 kr i ordinariepris, men vi gav 6.500 för allt, det kallar jag bra rabatt :) kakel till väggarna ska vi köpa på k-rauta och sen tillkommer ju rörarbete och allt annat, men v får ett mkt billigare badrum ändå och det kommer bli så fint.
så till min lillebror, han är så duktig tycker jag för han har sökt jobb hur mkt som helst och verkligen varit arbetssökande på heltid och de fick han bevis på igår då på loppet av ca 1 tmme så ringde det 3 samtal och han ska idag på 2 st intervjuer. jag håller tummarna för dig bror:)

mys och bus kväll

     
     


igår kväll kom grannarna förbi för att titta på valparna och det var jätte kul att få hålla och klappa alla hundarna:)
lilla K ville inte gå hem utan han tyckte att han och stora syster skulle sova över i hundbädden som var mysig att ligga i.
han pussade och kelade med alla hundar vilket var bra träning för jack som inte är lika van vid barn som tequila är.
jack och K hade riktigt kul ihop med dragkamp och bara en massa bus. på tequila pekade han på tuttarna och sa: vilka stora bröst! så söt liten kille:)

kotten

   


för snart 1 år sedan följde min vän anneli med mig ut till cortino för att  ta en massa bilder på mig och kotten som han kallades:) anneli jobbar som fotograf och det blev verkligen massor av fotografier på oss, jag har nämligen en skiva med flera hundra bilder på från en och samma dag och därför vill jag dela med mig lite av dem fina korten:)

duktig jack



vi har verkligen en duktg unghund har jag kommit unnifund om. han har inte fått en rejäl prommenad nu på flera dagar, snart en vecka för att vi har varit krassliga, men han är lugn och sköter sig själv jätte bra. sover vi, sover han, annars ligger han i hallen och tuggar på sina ben och vaktar dörren :) ja för när han hör något utanför så morrar han och markerar att här är jag. ja han är så fin och duktig våran lilla jack daniels

maginfluensa?

för en vecka sedan spydde danne första gången, vi trodde det var vanlig magsjuka men nu är vi fundersam på om det är magflunsan eller nå virus för han har spytt dag också. vanlg magsjuka varar ju bara några dagar, inte en hel vecka.
igår var han pigg hela dagen och därför åkte han på jobbet idag. han jobba några timmar sen var han och spydde igen, så nu har han kommit hem. vad är det för något?
här har jag suttit och sagt att jag aldrig är sjuk, senast jag var förkyld kommer jag inte ihåg ens när det var, men där fick man, för nu är jag minsan förkyld och nyser hela tiden och jag tror jag snart har nyst ut en liter snor. men hellre förkyld än magsjuk.

härlig dag

    

ida och hennes kompis kom förbi en sväng på skoter för att se på valparna idag. jag åkte med dem en sväng när dem skulle hem och det var så kul att köra i detta fina väder. bilderna på mig med dannes big pilotbrillor och kärleken min är från några dagar tidigare.

nu äntligen

har dem två första valparna öppnat ögonen helt och det är dem två svarta tikarna.

   

saknar..

att få sitta på en välutbildad hästs rygg och dansa fram.




inte riktigt kry

jag har än så länge inte fått magsjuka, men har vart lite snuvig och haft ont i halsen idag. det var längesen så det känns som att jag är mkt sjukare än jag är. sov en sväng på eftermiddagen och är lite piggare nu. men jag är MKT hellre förkyld än magsjuk i alla fall =)

alla hjärtans dag


älskar dig min älskade daniel

god morgon

mitt hår såg så roligt ut nu när jag vaknade så jag måste bara helt enkelt ta en bild. bjuder på en bild på ragnar också. haha!

 

myspys

paddan som jag kallar den tigrerade hanen eftersom han är större än alla andra, han och jag myser i soffan och det är så gosigt. alla valparna börjar öppna ögonen nu och det syns lite på bilden. visst är han fin?

 

vila i frid

plötsligt är livet slut och saknaden blir stor, men nu får du vila i frid och stilla ro.
jag kommer bära med mig minnena av dig som den glada gogubben du var.
du och ni i gruppen gjorde en på bra humör även dagar som var jobbiga.
denna dag var tung med mycket tårar och skratt av minnen du gett mig.
jag vill tacka hela gruppen för tiden jag fått med er och familjen som alltid brydde sig om en.
detta var ett avslut och det känns bra att få avsluta med ett leende på läpparna.
vila i frid nu gogubben.

 
jag idag

fredagen den 13

ja än så länge har jag inte blivit sjuk tack och lov för jag ska ju på begravning idag som jag inte vill missa. igår kväll hade jag ont i huvudet och var helt säker på att det var början på min tur av magsjuka men icke. jag gck och lade mig kl 21.30 och jag är hur pigg som helst. sååå skönt.
mtt super immunförsvar har inte svikit mig ännu :)
håll tummarna för mig att jag klarar mig även denna gång.

mer bilder

     
     
     
   

mer bilder från nytorp så som idrottslektionerna som vi hade som var såå roliga, putsning av sadlar mm, balen och sm i plöjning som vi vann!! jag skulle aldrig kunna ha en roligare skolgång på gymnasiet, gemenskapen med alla älskade vänner och de olika roliga aktivteterna kommer jag aldrig att glömma.

minnen

     
     
     

från naturbruksgymnasiet Nytorp. allt från ridlektioner, skördefest, hubertusjakt, jobb i alla stallarna och hemfärden från viterfesten i ljusdal. hahaha ni mina nytorpare vet vad jag menar =)

helt plötsligt..



kom han hem utan att jag visste nå. skit kul!! jävlar ska jag strypa han långsamt om jag också blir sjuk, men jag hoppas på att mitt super immunförsvar inte sviker mig den här gången heller.
han ligger i alla fall nu i sängen och är så dålig. tycker verkligen synd om sig själv gubben min för han ligger och fryser som en tok, spyr och säger att han kommer att dö, så jag ska ge basse alla hans verktyg i så fall sa han. hahaha!!

underbara bilder

   

på mig och cortino

men åå!

igår åkte danne till stan för att hjälpa seppo i garaget och han skulle sova i sin mammas lägenhet för hon var nte där utan  skönsberg och alla där låg i magsjuka. dum som han är så sover han där istället för han ville väll nte vara ensam. nu ligger han också i magsjuka i skönsberg och jag vill inte ha hem han så jag blir sjuk. jaja får se hur det blir.

världens häftigaste svärfar =)

kolla ni min svärfars och extra svärmors sida här

lugn dag




danne har ju varit ledig idag med eftersom han ska jobba i helgen så vi har mest tagit det lugnt och inte gjort så mkt alls.
va ute på en skotertur på förrmiddagen men det var bara en kortis eftersom det var så kallt, -25 här och danne envisas med att inte ha hjälm på sig för då slår vi huvudet i varandra eftersom vi åker på samma skoter då min fortfarande inte är lagad. vi har mest suttit inne i soffan och myst. hade det varit lite varmare så hade man gärna varit ute i solen.

lite färska bilder på dem små

   

den tigerade hanen kallar vi tjockis, han låg så sött nu så jag måsta bara ta kort. nu längtar jag tills dem öppnar ögonen.

ååå vilken härlig dag!

jag älskar soliga dagar. på förmiddagen var jacke och jag ute i skogen en sväng medans danne och jimmy var och pimplade och åkte skoter.  nu har danne och jag precis kommit in från en skotertur som var så härlig. åkte för första gången den här vintern över en sjö, det är något som jag verkligen inte tycker om och har stor respekt för isar. men det gick bra och vi lever.
nästa gång ska jag försöka komma håg att ta bilder.


the dog whispered



tittar just nu på cesar milan och jag bara älskar han. han är så jävla duktig med hundar. han sa nyss något som jag blev så glad över att höra. Aggresion har inget med rasen att göra utan Aggresion har med sinnesstämningen att göra! Aggresion är ett rasultat av bla osäkerhet.
för mig som just har dem så kallade "kamp" raserna är det så skönt att få höra någon säga att det inte beror på raserna om dem är aggresiva, utan vilken hund som helst kan bli det! tänk om fler okunninga människor fick höra det och att det fanns fler av sånna som cesar som rehabiliterade hundar som annars skulle avlivas.

lillstumpan



För en vecka sedan blev hon kallad fläskfia, nu är det nya smeknamnet hängtutt :)
hon ser ju så rolig ut med sin läpp. valparna är idag 1 vecka gammal och dubbelt så stor.

igår och idag

jag behövde inte vara ensam hela dagen igår med. min älskling kom hem :) vi skottade och fixade i garaget. på kvällen tittade vi på reprisen av melodifestivalen. den var ju så bra :) men gubben min fick gå och lägga sig tidigt för han mådde illa :( det är bättre dag i alla fall.
ja idag for jag ner till stan för att hämta opeln och åka med den till obesiktnngen med just precis då så hade en lampa  för bromsljuset gått sönder så jag blev less och åkte hem. inge tålamod idag. har varit ute med jack nu och ska till att laga något ätbart.
ni får en bild på dem små liven här som låg så gulligt uppradade imorse. även en bild på gubben mn igår i garaget.


 


lill pojken

      

vi sitter i soffan och myser



och tittar på lyx fällan

tidsfördriv




ja nu har jag verkligen tråkigt och det ät inte kul alls. har inte känt mig så här ensam på väldigt länge. beror väll på att man inte jobbat på någon vecka utan bara har varit hemma och inte fått så mycket umgänge. det är sånna tider nu. fan alla blir av med sina jobb. det varslas här och där. hur ser sverige ut om 1 år? 2 st från min grupp på jobbet har varslats för kommunen måste spara. skit!
när man varit hemma hela veckan arbetslös så ser man fram emot helgen med den man älskar men nää!¨
ni hör att jag är arg va?
jaja jag sitter nu i alla fall inne och lyssnar på il divo och har nyss kommit in. var ute med jack 1 timme. vi skottade snö och lekte dragkamp med pinnar. tur jag har mina älskade hundar. dem är ett stort sällskap. har aldrig varit utan hund och kommer aldrig vara det heller.
ja vad ska jag hitta på nu då? slipa trappan? ja får se.

gud vad jag har tråkigt idag

ingen som vill komma och hälsa på mig? jag har en ensam helg hemma för danne är och pimplar, kul? näää fy fan vad tråkigt att bara sitta och hålla i ett pimpelspö och vänta på att fisk ska komma och bita i kroken. danne tycker inte heller det är så roligt så han har med sig skotern för att åka lite, men det kan han ju göra hemma.
fick nyss veta att det var snöstorm och att dem åkte tillbaka in till stan och ska åka tillbaka imorgon. dem sitter och åker ut till njurunda när det finns hur mkt fina fiske vatten här uppe hmm? det är ca 7,5 mil enkel resa hemifrån att åka dit ut. så han sover i stan ikväll hos en vän och här sitter jag, utan bil för han har volvon och opeln är i birsta för lite fix. jag tar mig ingenvart utan sitter här bara och tycker synd om mig själv. tycker inte ni att det är onödigt att sitta och åka så långt för att pimpla när man kan pimpla här hemma? det tycker jag!!
kalt är det ute också och snöar om fan så det är inge skönt att ta en långpromenad  skogen heller. vad ska jag hitta på? slipa trappan lite? ja något måste jag ju hitta på innan jag blir tokig. :(

JAG ÄR ARG IDAG!!!

lite nytta

är vad vi gjort idag. älsklingen är ledig idag och vi for till stan och lämnade in opeln för lite fix innan besiktning. vi var och handlade och hämtade släpvagn och nu har jag skällt ut danne för han måste städa bilen :) man måste piska han lite för att nått ska hända. nä jag ska väll ta och städa och diska som vanligt ja. orkar inte skriva nå imer i bloggen idag. sorry

så fina


svenska namn

kickade in på emmas blogg och hittade länk till svenskanamn enligt den sidan så är förslag på vad våra barn ska heta ivar om vi får barn i framtiden och det blir en kille eller ingela. hehe sånna där tant och gubb namn. nä våra barn ska heta jimmy isac och saga amalia om vi får en av varje ;) men inte än. där kan man även hitta namnstatistik och betydelse. kul
Ann-Sophie heter 371 st i hela landet och daniel 80379 st. vilken skillnad. det konstiga är att det finns 41 st kvinnor som heter det? hmm är inte det ett pojknamn?

dem växer som ogräs :)

   


ja dem små liven växer verkligen fort och tequila är verkligen mamma nu. hon vill helst inte alls lämna bäbisarna för att gå ut och kissa och hon tvättar dem så mycket att hon fått "skavsår" på överläppen. hehe hon ser så roligt ut nu stumpan för hon har tappat päls och har hängtuttar och är ganska omusklad. men söt är hon :)

Så avslutar vi med sovrummet vårat :)





Vi började renoveringen med att slänga ut hela uppvärmningssystemet i huset som var oljepanna och en stor tank i garaget som danne skar ner. slängde ut alla element och rör efter golven.
Danne satt upp nyagipsväggar i kök, sovrum och hall. sedan spaklade, slipade, målad, tapetserade och lade nya golv på hela entrevåningen gjorde jag och jag/vi är rätt så nöjda :) vi köpte luftvärmepump och varmvattenberedare.
nästa projekt är att sätta upp en ny vägg uppe och riva en annan så vi får en större hall direkt när man kommer upp för trappan och ett bättre andra sovrum/barnrum. jag har börjat snygga till trappen och där ska även upp ed nya gipsväggar och måla och tapetsera. dem två stora projekten till sommaren är badrummet och köket. och jag ska även fixa med min trädgård ;)

gästrummet som nyligen är klart



Jag fullkomligt älskar denna tapet. sååå snygg!

så tar vi vardagsrummet


Nu äntligen!

har jag tagit mig tid och lust att fixat före och efter bilder på renoveringen i vårat hus. det var ju klart i augusti alla rummen utom gästrummet på övervåningen som nyss har blivit klart. vi börjar med hallen:)


men åhh!

nästa gång är det hästarna och victoria. jaha får kolla dårå.


kolla på tv ikväll

kl 22.40 på tv 4 så är det program om victroia silverstedt. man kommer få se inslag av när hon rider en andalucier.
den hästen kommer från stall bergåkra där jag har jobbat under 2 års tid för snart 3 år sedan. hästen är en hingst som heter loureado och är världens goaste häst att rida och sköta. han vet typ inte om att han är hingst. man kan rida tätt inpå ston med han utan att han bryr och stressar upp sig. bilderna är från sommaren 2006 och med på bilderna är hästarna aletta som är ett friesersto och halvblodsvallacken moraahl. carro, jag och sigrid :)


   


owe och eva

   



Ni var nyfiken på dem beige så jag lovade ju dig eva att bjuda på lite bilder:)
Det är i alla fall en av varje kön på dem. en är lite mörkare på hela kroppen, den som ligger överst på mitten bilden och ner med huvudet på första bilden. det är en tik och den på bilden längst till höger är ljusare på kroppen och mer skarpare svart mask. det är en hane. nu blir ni bra sugna va på dem små liven va?


trött efter prommisen




ja det är vad jack är nu. så här ligger han nedanför mina ben:) sötisbjörnen

åå vilken härlig dag


































Jag och jack tog en långprommenad i det fina vädret. vi gick den vanliga rundan som är upp på berget och efter skoterspåret runt hemmåt. den tar lite över 1 timme att gå, alldeles så där lagom runda:) Tikkis fick ha det lugnt och skönt hemma ensam med bäbisarna sina. just nu tuttar dem på för fullt och det låter ju så mysigt när dem smaskar.
Jack börjar bli så stor nu. en riktig nallebjörn är han. ståtlig och vacker. gud vad jag längtar till valparna är några veckor för dem kommer bli så fina. det är många som är intresserad så hade jag så skulle jag kunna sälja 10 st men jag är väldigt noga med vart bäbisarna hamnar. så jag vill träffa alla och höra vad dem har att erbjuda för hem åt dem små.
nä nu ska jag göra mig lite te och makrillsmacka. mums!

första dygnet

har varit bra. lite svårt att sova inatt bara för dem små liven skrek ganska mycket. nu är dem så luna så efter att ha tuttat på mamsen.
Solen skiner ute och jag och jack ska ta en prommenad i skogen och busa men först måste jag bara vila en liiiten stund:)
jack verkar ocks inte ha något emot det ändå för han ligger här i mitt knä och drömmer samtidigt som han hickar. ja det gör han jämt.
återkommer med bilder.

:) :(

7 st valpar, en var så liten och svag så den klarade sig inte. hoppas på att det inte kommer nå fler bäbisar nu.

bäbisar

   

 

6 st fortfarande men den sist födda är liten och svag. hoppas den klarar sig :(

6 st än så länge

3 st av varje kön. 3 st svarta med vita tecken, 1 tigrerad och 2 st beige.

Nu har dem första 2 kommit!



en av varje kön och dem är sååå fina :) jag gissar på 7 st. hur många gissar ni på?

vilken dag



herregud vilken mensvärk jag haft idag. det var flera år sedan jag hade sån jävla värk senast. trodde att jag hade blivit av
med den, men nä.
vaknade vid kl 8. klev upp för att göra en jordgubbs/hallonsmouttie som jag gör varje morgon. började känna ganska så på engång att mensen skulle komma och fick riktigt ont i magen. tog 1 g alvedon och gick och la mig igen. vaknade en stund senare av att det bara hade blivit värre och alvedonen hade inte hjälpt ett dugg. gick på toa där jag spydde och fick såna värkar som om någon vred livmodern riktigt hårt och låren är nästan värst. som om det sticks knivar i dem och man blir alldeles knäsvag så benen bara skakar så fort man försöker resa sig. fick krypa till duschen och spola varmvatten på magen och få bort all svett från min dyngsura kropp. malin ringde och frågade hur det var med mig då jag innan hade ringt danne på jobbet och sa åt han att genast komma hem med ipren eller liknande innan jag svimmar. på malin skriker jag JAG HAR MENSVÄRK, SVIMMAR SNART. hon frågade om jag ramlat och slagit huvudet. blev så srab för jag orkade verkligen inte prata av den smärtan jag hade. alldeles efter det svimmar jag för jag vaknar och det känns som om jag sovit en stundnoch är avslappnad. tar ett tag för mig att komma ihåg vad som hade hänt och då förstod jag att jag hade svimmat. jag kröp tillbaka till sängen och jag hör mobilen ringer på toa. precis då får jag värsta värken så jag tar mig inte ur sängen. danne blev orolig och ringde ambulansen. strax efter kom min älskade danne och ambulansen. får dem att förstå att det är mensvärk och att jag bara behöver en värktablett. jag får det och efter en stund är det bra.
Alldrig mer vara utan värtabletter kan jag lova. fy sjutton vilken jävla smärta mensvärk kan ge.

RSS 2.0