YES BOLLNÄS!!

satt här i soffan och var så nervös under den så långa tysta tiden man väntade på att gry skulle säga det segrade laget och tillslut säger hon team hanna och jag skriker så hundarna tror att det är inbrott här så dem springer mot dörren och skäller och dem är fortfarande spända och morrar. hehe! vad glad jag är. pengarna kommer att gå till gumpelns ungdomsgård där man själv har hängt som ung :)
Gud vad kul för bollnäs.

ojoj

snacka om att bollnäs har en riktigt hejja klack i publicken. det enda man hör nästan är hejja bollnäs.
woho!



HEJJA HEJJA!!



när körslaget körde igång hade jag 2 st lag jag hejjade på och det var team hanna och team lagaylia, bollnäs och sundsvall. både städerna är mina hem då jag är född och uppvuxen i Arbrå 1 mil norr om bollnäs och jag bor ju nu i liden, sundsvall sedan 1,5 år tillbaka.
men jag har ju från början alltid hejjat lite mer på team hanna och nu jävlar ska dem vinna ikväll!!

men nu då brorsan!?

du tyckte att hon inte såg så tjock ut på den förra bilden. nu har det gått över en vecka och jag har tagit lite bättre bilder så du ska förstå varför jag kallar henne fläskfia :) hon har inte samma fina midja som i somras precis.



så här ser hon ut idag efter att för 61 dagar sedan ha bönbat och bett om att jack skulle sätta på henne :)




så vad säger du bror min är hon inte tjock så säg?

snygga pojken

    

   


snygga tjejen

        



hon kommer få fina valpar och dem ska komma vilken dag som helst. spännande:) dem är beräknade på söndag och nu är hon tjock kan jag lova.
nu ska jag gå ut på en långpromanad med jack pojken så att han håller sig lugn ikväll.

äntligen!

internet har strejkat i flera dagar men nu har jag äntligen fått igång det. måste ju betala räkningarna så nu är det gjort. phuu! men fan så lite pengar man fick över:( jaja vi klara ju oss i alla fall :)

...



Vila i frid gogubben


skogsdag




idag har vi varit ute i skogen i ca 2 timmar. jätte fint väder har det varit med solsken och vi hittade en ny mysig skoterled att gå efter. kämpade som bara den att få ett fint kort på jack som jag hade tänkt ha med i annonsen på valparna och jag tycker det blev helt ok. däremot tequila tycker jag bara ser bedrövlig ut nu för tiden. häng mage och tuttar men hon är söt ändå. det blir nog att jag lägger ut en snygg bild på henne i annonsen där hon inte är dräktig :)
städat har jag oxå gjort. skurat toaletten och det är ingen höjdare precis men det måste ju göras det med.
nu ska jag mysa ner mig i soffa en sväng. det tycker jag att jag är värd ;)

hit och dit dag

ja denna dag har jag verkligen haft fullt upp. blevinte som jag hade tänkt mig i ala fall med en lugn dag hemma med hundarna och leka i skogen. utan det blev en dag åkandes mellan stan och birsta.
var först på sjukhuset sedan till birsta och handla städrengöring och lite småsaker, sedan till willys och handla mat, silvan där älsklingen jobbar, till stan för att hämta svärmor och skjusa henne hit och dit :) tillbaka till birsta på olika djuraffärer och granngården för att köpa en fodertunna då jag har kommit unnifund om att det går väldigt mkt foder här hemma med en dräktig tik och en unghund och dem båda rör på sig ganska mkt. har kollat runt och jämfört pris och näringsinnehåll i olika foder då jag är ute efter ett foder med mkt fett då jack lätt tappar hullet och de flesta foder måste jag ge så mkt av för att han ska vara fin men då bajsar han så mkt istället. funderar på att blanda i rapsolja i fodret som jag har gjort med mina hästar då dem blev mkt fin i kroppen av det. jag köpte i alla fall en fodertunna som man får plats med 2 st 15 kg säckar torrfoder i så slipper jag åka och handla foder titt som tätt. då kan jag köpa 2 samtidigt och förvara det så att vovvarna inte kan riva upp dem.
det blev alltså ingen bild på min tjockis tequila men imorgon ska jag fixa det.
trött som fan är jag, så jag funderar på att gå och lägga mig.
god natt

underbara djur

    

har äntligen fått över några bilder till datorn. ragnar som sover på tequilas mage och jag och jack på tåget till gävle i lördags:)
imorgon ska jag ta ett kort på tjockisen tequila som ska ha bäbisar. dem beräknas komma 1 feb så imorgon ska jag göra iordning en valpningslåda till henne som hon kan börja bädda i. har redan några som är intresserade av valp så det känns bra. ska även lägga ut en annons på blocket snart med kort på både mamma och pappa. så vet ni någon som är intresserad av fina blandrasvalpar så hör av er. tequila är i alla fall pitbull med toppen psyke. en riktigt lugn dam som älskar allt och alla förutom aggresiva tikar och jack daniels som herrn heter är en amstaff/rottweiler kille med underbart psyke han med.
självklart vill jag att valparna kommer till erfarna människor som är medveten om att dessa raser behöver både psykist och fysisk aktivitet dagligen.  dessa raser är de mest kärvänligaste och trogna hundar jag haft och ett bra hem är mycket viktigt för mig. vi bor själva på landet och har en stor inhängnad gård som dem får springa och leka på så mycket de vill plus att de får varje dag hoppa och leka fritt i skogen ca 1 timme och även då och då tar vi en fyrhjulings eller skotertur med dem så dem får riktigt springa av sig.


helgen i gävle

i lördags morse åkte jag med tåget till gävle för att umgås med alla mina kära vänner från nytorp agge anne-li, sanna och frida. agge kom och hämtade mig vid tåhet så åkte vi ut för att rida hennes häst ville. jättr fin var han och riktigt fin att rida. kändes att man inte hade suttit upp på en häst på ett bra tag. jag blev kär och nu vill jag ha en egen häst. men det är ju så dyrt och i nuläget har jag inte råd med dem kostnaderna varje månad. kanske hitta en medryttarhäst?
så klart så glömde jag helt bort att ta lite kort som hade vartt ett roligt minne att ha kvar men det får bli nästa gång för det är helt klart att jag ska rida denna häst igen :)
vi åt lite hos agge och sedan åkte vi till frida på inflyttningsfest där jag fick träffa alla mina älsklingar. frida viste inte att jag skulle vara där så när hon kom en stund efter oss så hade hon den mest chockartade blicken jag någonsin har sett. ANNO skrek hon efter att ha tittat några sekunder på för att sedan ha förståt att det var jag. hehe kul att se henne så glad av att se mig :) elin som gick en klass under oss på nytorp var där och det var trevligt att träffa henne med :)
jag och agge åke hem vid 12 tiden ungefär för att vi sedan skulle upp tidigt och tävla med agges häst.
det gick jätte bra. första klassen vann hon och andra så kom hon 4:a. det var kul. hon är duktig hon.
vid 17 tiden åkte jag hem och jag var ganska så trött på tåget. men så klat så hade jag glömt en sak hos agge. mina ansiktsvårdsprodukter. tur hon jobbar på posten och kan skicka paket gratis :) jag blev inte så förvånad överb att ha glömt något för något duktigt jag har gjort i helgen är att just glömma. det började med lördag förmiddag när agge hämtade mig vid tåget så kom jag och gick med foppa tofflor, tofflorna som jag egentligen går med inomhus hemma. sedan kom jag på att jag glömt maten till jack som följde med mig ner. tur att agge skulle in på granngården så jag kunna köpa foder där. jag skulle bara gå ut i bilen för att hämta plånboken men hade så klart glömt den hemma hos agge. ojoj tur jag fick låna pengar av agge. ja så att glömma saker är det jag varit duktig på i helgen. tur jag inte glömde hunden på tåget :O

nu ska jag leta fram datorkabeln till mobieln så jag kan lägga in det enda kortet på jack på tåget som jag tog. bilder från kvällen hos sanna tänkte jag tigga från anne-li kanske ;)

lägger snart upp bilder.

dum el? haha!

jag är ju på jobbet nu.  jag hör att det är en micro som piper och piper av att den värmt klart maten.j ag tänker för mig själv att vafan ska inte den personen som värmer maten stänga av den? efter ett tag så kommer jag på att det är ju min mat. haha hade glömt bort att det var ju jag den dumma som hade min middag på värmning. ojoj! :)

kallt




imorse när jag klev upp kollade jag på termometern och då trodde jag att jag först såg fel så jag kollade igen och det stod att det var 29 grader kallt ute. brrrr vad jag genast började att frysa. som tur var så startade båda bilarna för oss båda då vi skulle på jobbet. hade ju glömt bort att sätta i motorvärmaren. aj då!

dåligt, dåligt!




skulle passa väldigt bra så här på morgonen att lyssna på rixfm när man åker till jobbet. men nä det går ju inte, fick istället lyssna på radio guld eller mix megapol som jag inte alls vill.
och det skulle vara ännu mer önskvärt att få lyssna på rix på vardagarna framöver då roger, titti och fylkin börjar sända igen på morgonen efter julledigheten. tydligen så ska frekvensen här ha sålts eller nå så det är därfö vi inte längre kan höra på rix i sundsvall.
Skit dåligt tycker jag. tur man i alla fall kan kolla på kanal 6 på morgonen och lyssna via webben men önskan vore att jag kunna lyssna på dem underhållande 3 på morgonen i bilen påväg till jobbet



tjoho!





varje dag tar vi eller jag själv en tur med skotern i skogen och på åkrarna med hundarna då dem springer bakom och därmed blir av med lite energi. på jack behövs det definitivt för han är en riktig bushund och har verkligen massor av energi och skulle om han fick, springa och springa mest hela dagarna. däremot tequila måste man ropa på flera ggr och nästan bli rg på för att hon ska komma med för hon r ju så fin av sig och vill ju helst ligga hemma i sängen under täcket och bara sova hela dagarna när det är den här årstiden. det är ju så kallt och hon vill helst om hon fick bestämma själv gå ut 2 ggr om dagen för att göra ifrån sig. haha en riktig liten fislisa:) hon är goo hon.
på bilden är det danne med hans skoter. min står i garaget iväntan på att få en ny boggie.

RSS 2.0