Grattis!

Emma och Niklas till er lilla Milton som kom till världen igår:)

inge kul

att skriva i bloggen och berättat vad man gjort om dagarna om man inte kan lägga upp bilder. jag som annars tar bilder varje dag, men nu när kameran inte funkar på mobilen så går det ju inte. måste ta och köpa en digitalkamera och hoppas att jag får tid till det snart.
nåja jobbar natt i alla fall och har inte gjort så mkt mer än att sovit och målat golvlister idag.
hadet bra alla så ska jag försöka återkomma med nya fina bilder snart:)
kram anno

vitrinskåp till köket

ja 3 st sånna hade jag tänkt:) blir snyggt va mot en grå kakel vägg.

nattjobb

Japp då var det dags igen för att jobba natt. jobbade igår men hade ingen lust alls att blogg för fantasin var som bortblåst.
Tänkte att jag skulle berätta lite om vardagen. Vi har fått det beboeligt och vi trivs jätte bra i huset :)
Det som återstår att göra under hösten/vintern är att lägga golv och klinker i hallen först och främst sedan göra om badrummet helt och hållet :) kommer bli fint med kakel golv och väggar och så klart golvvärme ;) jeah!
Ska försöka komma undan billigt och enkelt med att få köket toppfräcsh med att ta bort alla väggskåp och kakla båda väggarna hela vägen upp, måla underskåpsluckorna högblanksvita och sätta upp vitrinskåp, nya bänkskivor och handtag så är det som nytt :)
planer för framtiden är att bygga altan runt typ halva huset så att det blir carport under för bilarna, blir najs och jag vill bygga redan nästa sommar. money tack!
imorgon ska vi skära ner tanken så vi får ut den från garaget. öppnade upp den idag och då var det bra mkt diesel kvar i den än vad vi trodde. i alla fall 800 liter så kommer gunnar och hämtar det imorgon:)
nää nu ska jag ta och göra mig lite mat för magen börjar kurra.
kram anno

fy fan vad jag är tråkig

har inte haft någon tid eller lust alls i världen att skriva i bloggen :(
idag är jag ledig och har äntligen unnat  mig en mysstund i soffan med djuren :) Jack, Tequila och lilla Ragnar. så mysigt så och då tänkte jag att jag skulle passa på att skriva lite här så ni vet att jag lever :)
Har i alla fall donat lite här hemma idag med att bygga ihop en byrå från ikea till hallen, skruvat upp skolådor, fått upp en stor spegel och städat. snart är det klart här hemma så man kan bo normalt. fått det riktigt fint bara att lägga golv och klinker kvar i hallen. Men det dumma är att min kamera på mobilen inte vill fungera längre :( men vi ska väll införskaffa oss en digitalkamera snart så då kan jag ta bilder på rummen :)

Ragnar och Jack växer i alla fall som ogräs och är så fina. måste få lite kort på dem hit också så jag kan visa mina bäbisar :)

Imorgon blir det antingen till för mig att åka ner till Arbrå och klassträff på nytorp om det är ok att anmäla sig så här i sista sekund för det hade jag totalt glömt bort, kom på det när Agge skickade ett sms igår och frågade om jag kommer. oops!
om det inte blir det så far jag till alnö och pernilla kanske och leker med hundarna :)
nää nu ska jag fortsätta här hemma med att få upp alla kläder från säckarna och sortera dem till lådorna i sovrummet.

hadet bra alla. Kram anno

RSS 2.0