Till dig

Jag har alltid ställt upp på dig, hjälpt dig komma vidare här i livet och alltid trott och hoppats på att jag kan rädda dig och hela världen, men tyvärr så kan jag inte det. Utan du måste inse att det bara är du själv som kan göra dig en tjänst att ta tag i livet och inse. En spark i arslet av mor din är vad du behöver och inte att hon behandlar dig som en barnrumpa för hon gör dig bara en otjänst och det kommer du förstå i framtiden vad jag menar med det. Du klarar dig inte själv men det gör jag. Du måste alltid be om hjälp och då kan man aldrig bli en självständig och starkare människa om man hela tiden måste be om hjälp och vara beroende av andra. Man blir inte rik som människa här i livet genom pengar och ta från andra, utan av livserfarenhet och kärlek från andra och det har jag överflödigt av och det gör mig till en rikare människa än dig. Man blir lycklig av kärlek och det vet jag att jag kommer få. Jag vet att jag kommer klara mig jävligt bra. Trots att jag hatar dig nu för det du gjort mot mig så hoppas jag innerst inne att du en dag förstår vad jag menar och tar tag i ditt liv och att det går bra för dig med för jag är ingen ond människa och det kommer jag långt med här i livet. Lyssna och tar lärdom av far din så kommer det gå bra för dig i ditt liv. Ha honom som en förebild!

Att dela sitt liv med någon

innebär för mig att man ska ställa upp på varandra och stötta en genom dem svåra stunderna i livet. det går inte att strunta i allt och tro att allt löser sig. lite pushing är vad jag skulle önska mig men det gick tyvärr över till tjat för annars hände ju inget. det hjälpte tyvärr inte och mer kan jag inte göra. man kan inte lösa problemet om man inte pratar och reder ut det heller. ska det fungera så vill jag det annars får det vara. jag önskar bara att det aldrig blev som det blev efter 2 mars, att det inte blev en sån ändring i vardagen för förhållandet tar hård stryck.
det är viktigt att man vårdar kärleken.

Livet kan verkligen förändras på ett ögonblick

Att äga ett hus är ett stort ansvar. Det är grejer som måste göras även om man inte alltid vill. Det går inte att bara ligga på soffan och tro att allt sköter sig själv. Man delar på ansvaret och hjälps åt för att det ska fungera. Man ska inte behöva tjata om att gräset måste klippas, hemmet måste städas och disken måste diskas. Att vänta i 3 dagar tills att det blivit ett berg på diskbänken och det finns inga glas att dricka ur, inga tallrikar att äta på eller bestick. Innan man skaffar barn vill man vara säker på att vardagen fungerar med bara vi två och det gör det tyvärr inte. Det tar hårt att bli arbetslös, ekonomin och förhållandet tar stryk och humör börjar svikta hos båda. Men är man inte stark att stötta varandra och lösa problem så finns det inget att göra åt. Att sticka till mamma och tro att problem löser sig av sig själv så tror man fel. Allt har väll sin mening här i livet och jag blir bara en starkare människa genom att gå vidare. Jag bär med mig en livserfarenhet.

tripp trapp trull



just nu är vi hos eva och owe och  varit här sedan igår. vi bestämde oss för att äta middag ihop och dricka lite god dricka;) vi grillade hamburgare och hade trevligt. jack, tequila och nikita har busat för flera veckor framåt nu.
 vi ska snart danne och jag åka och handla mat och sedan hemåt för att få besök av pernilla och lille liam:)
rida julle måste jag också göra idag.

Sommar

Det var behövligt med lite regn men nu kan det få bli lika soligt och varmt som det var förra veckan så man kan sola och bada igen:) du är efterlängtad sommarvärmen!

Vardagen

Ja det är nog många som undrar hur vardagen här uppe i sillre ser ut:) eftersom vi fortfarande inte har en fungerande dator då hårddisken pajjade för ett par månader sen så har det inte blivit så mkt skrivande här i bloggen för det kostar ju pengar att göra det från mobilen som jag gör just nu. Men datorn är nere i arbrå hos grannen till pappa på lagning och tillbaka troligtvis snart:) nu börjar jag sakna den faktiskt, men det kanske beror på det dåliga vädret och att få dela med mig av livet. Har precis läst min kära vän anne-lis blogg och det är så roligt att följa med och se hur hennes liv ser ut nu för tiden:) det är samtidigt lite jobbigt att läsa för jag saknar alla mina nytorps vänner så mkt:( jag måste åka ner snart och hälsa på er. Ja hur ser vardagen ut här då? Jag har sommarvikariat i hemtjänsten här hemma nu och jag trivs jätte bra:) julio är väldigt fin att rida men han har stått i 2 veckor nu för han blev plötsligt halt. Måste ha sträckt sig i hagen eller nå för det varade i 3 dagar sen syntes inget, men för säkerhetsskull så har han fått vilat. Hundarna mår prima och dem är så fina. Så fort jag fått hem datorn ska jag skriva nästan varje dag:) lovar. Jag bjuder på en bild på en riktig trollunge. Kan ni gissa vem det är? Det är faktiskt jag:)

RSS 2.0