Sommar väder

Ja idag har det varit riktigt sommar väder här. Jag och grannen kevin har varit ute med hundarna och busat. Det är ju kul att gå med hundarna i koppel tycker kevin:) vi har även krattat lite gräs och fikat. En riktigt mysig dag har det varit. Jag har nyss kommit hem från stallet efter en skön tur på julle. Vi kollade efter nya ridvägar och vi hittade fina galopp skogsvägar. Nu är jag så trött att huvudet knappt hänger med, jag jobbade ju natt i natt och endast sovit 2 timmar. Det blir nog sängen snart:)

Underbar dag

Idag har jag varit ute hela dagen med hundarna. Kevin och lolo har varit på besök och hjälpt mig att städa på gården:) nu jobbar jag natt och en så länge går det bra. Nu ska jag fortsätta kolla på kill bill.

Mamma, pappa, barn och jag:)


Jobb jobb och en massa jobb.

Jobbar totalt 60 timmar denna vecka. Känns tungt men det blir ju money;)

Min fina julio


Snälla pojken:)


Mys och lek


Lilla Paddan


Hej igen

Jag får bara till en bild i taget och inte flera i samma inlägg:( jag som har så många bilder jag vill bjuda på. Jack har i alla fall blivit plast morsa. Det är han som tvättar, äter, sover och leker med de små killarna. Han är så go med valparna. Idag åkte solan som jag har kallat en hane. Han blev såld till sollefteå så därför blev smeknamnet så. Alla de andra 5 valparna har blivit såld till sundsvall. Det känns skönt. Nu är det Paddan och den beige hanen som är kvar hemma tills på tisdag. Ska bjuda på en härlig bild på Paddan också.

Första inlägget från mobilen

Har äntligen fått till det och bjuder så klart på en bild av alla de hundra jag hunnit tagit sedan jag köpte mobilen:)

hej

jag sitter hos svärmor nu för vi har varit och handlat lite mat i birsta. akita har busat med mamma och pappa sin och ligger helt utslagen nu här i sängen med basse. så himla söt och go är hon:)
vi har fortfarande inte fårr liv på datorn, men ska kolla om vi har drulle i hemförsäkringen så kanske vi kan få den lagad eller ut en ny. hoppas. men det blir ju inte nu i påsk utan till veckan i så fall.
nä nu ska vi fara hem, men ska se om jag kommer ut på nätet genom mobilen och kan lägga ut lite nya bilder på valparna därifrån.
glad påsk!

p.s.

alla hundar är nu sålda!

brother to rescue, AGAIN

nu ligger det till så att annos dator är helt, completely paj! kaputt. men hon ska försöka laga den annars blir det väl till att köpa en ny tror jag.
hur som haver har hon äntligen införskaffat sig en ny mobil/kamera så ringa kan man GENAST börja göra. samma nummer som förr har hon också. :)

själv så ser det ut som om jag börjar min resa på tv4 den 14:e! I AM FREAKING EXCITED!


ta hand om er, anno hälsar! :)
/jakob, brodern, mannen-man-kan-lite-på-&-tydligen-vända-sig-till-varje-gång-datorn-lägger-av!
(jonssonjakob.blogg.se)

bevis

imorgon ska jag med lilla tiken till vet och sen fortsätta mot söderhamn och till lotta som har tävlat i lydnad upp till elit nivå. att en sån erfaren människa säger att ingen hund föds elak är väll ändå ett bevis, eller?

RSS 2.0