trött!

ja nu sitter jag på jobbet de sista minutrarna och får snart gå hem. saknar habibi och mina bäbisar. hoppas på att jag får se ett långt gånget lagt golv i vardagsrummet när jag kommer hem så vi kan ta upp soffan från garaget.
jobbar min tredje långa dag imorgon för jag har tagit på min extra och det känns inte så lockande för jag vill vara hemma och hålla på med tapetseringen.
längtar tills jag får lägga upp efterbilder på rummen :)
kommer snart.
hadet bra alla så ska jag återkomma med ett roligare inlägg snart. lovar
kram anno

Hej igen:)

nu är jag äntligen tillbaka för en stund i alla fall. Vi har haft fult upp med renoveringen av undervåningen där vi ska "bo" så länge, behöver ju inte övervåningen med de 2 sovrummen. vi har allt vi behöver på undervåningen med kök, sovrum, vardagsrum. hall och toa :) i framtiden när det blir knottar så får vi fixa till där uppe också, men inte än på ett tag.
nu har vi ju våra bäbisar, Tequila och Jack :)
Tänkte att jag ska lägga upp efterbilder på renoveringen sen när vi har fått klart. det är tapetserat klart i vardagsrummet och målat i hallen. ska bara tapetsera i sovrummet och köket nu sen ska vi lägga nytt golv överallt. fint det blir :)
Bjuder på lite bilder på knottarna mm nu.
 sitter på jobbet nu och har rast så jag passade på att skriva lite då. när man är hemma så vill man inte sätta sig vid en dator, utan då håller man på fixar med rummen eller håller på ute i trädgården. har grävt en rabatt nu som jag ska sätta lite olika lökar i så ska vi göra iordning en uteplats för utemöblerna som vi ska köpa. ha grillkvällar och så :)
nää nu ska jag titta lite efter utemöbler, ska försöka hitta något som är lättskött typ som aluminium och inte trä som ska oljas in och så. nää det vill vi inte ha.
Ha det så bra så länge så får vi se när jag skriver igen. ska försöka :)
Kram anno


Fullt Upp!

min vardag består av att antingen jobba eller flytta och dona och har gjort det den sista veckan. därför jag inte hunnit med alls att ens slagit på datorn typ. men nu äntligen tog jag mig en avkoppling i sängen med habibi.
vet ej vad jag ska skriva, men nu vet ni i alla fall varför jag ej skriver så flitigt. hinner ju inte. men är tillbaka inom snar framtid. hadet så bra så länge alla mina läsare :)
Kram anno

Ähh!

Det blev fult med bildernas placering men det bjuder jag på. blir snyggare nästa gång ;)

Grillkväll

Ja igår var vi med jobbet och grillade :) super mysigt och trevligt hade vi det med toppen mat.
Detta är min arbetstid, lättsamt och trevligt arbete, eller hur?
Grillmästarn var ju såklart Gunnar. kul att alla kunna samlas. Eddie bjöd på en liten show :)


        

        


Nu ska snart vovvarna och jag åka in mot sta. jag ska jobba kväll och habibi slutar jobba samtidigt som jag slutar så han får ta hundarna med ut till Owe och Ewa som vi ska umgås med. jag tar bussen ut till dem för habibi ska ju dricka öl så jag får köra. Har sovit 10 timmar nu denna natt så jag ska väll klara mig med 5 timmars sömn inatt för jag ska jobba 8-22 imorgon och på söndag.
Nä hadet så bra alla. Kram anno

torsdag

mysdag med djuren står på schemat :) ska snart ut på en långpromenad och sedan är det jobb som gäller.
Habibi får jag träffa ikväll och då ska jag mysa hoppas jag :)

          


Ha en bra dag. Kram anno            


stress, stress och stress :(

idag har det varit en jobbig dag. har varit ut till birsta och handlat tapeter, lim, färg mm. jag har varit uppe i huset 2 ggr, först när en elektriker var där och skulle göra en besiktning så att vi får igång elen, men han var bara ute för att lura oss på pengar. han pratade om att allt måste dras om och så. så 50.000 jävla tusen skulle allt med elen gå på. jag ringde en annan elektriker och han sa att just den killen som var där först ska man inte ha att göra med för han lurar folk på pengar. Han pratade om att det ska bara sättas en jordfelsbrytare så det skulle absolut inte gå på 50.000 kr på långa vägar så nu v'ntar vi på att han ska komma och fixa det som behövs fixas innan elen kan slås på :) phuu!

sen så kom en rörmockare och satte in en varmvatten beredare och ska imorgon märka alla rör som vi kan ta bort som kommer från elementen. så alla element ska bort för vi ska ju sätta in en luftvärmepump och det blir så mkt bättre :)
men man känner sig lite stressad för vi ska ju flytta in nästa helg och vi har inte ens tapetserat. kan ju inte få upp alla gipsväggar förän vi tagit bort alla rör och element. vi kommer få bo uppe i tapetseringen men det gör ju inget, huvudsaken vi slipper all slipdamm :)

Ja så jag har haft fult upp ända sen kl 8 imorse och nu är jag äntligen hemma och kab ta det lugnt. har ätit lite nu och ska ut med hundarna snart. dem har ju också så klart varit med uppe i huset och sprungit :)

tänkte att jag lägger ut lite bilder på dem här :)






mysdagar :)

Japp det har varit mysdagar med djuren de senaste dagarna och det har ju även varit så fint väder så man har ju inte precis velat suttit inne vid datorn. har inte hunnit lagt in bilderna på dem när dem busat ute. blir lite bilder från i söndags istället. kommer troligen fler bilder imorgon.



hinner inte heller skriva så mkt för jag måste sova, ska upp tidigt imorgon bitti och åka till Sillre.
Kram anno


Lördag

Igår kväll var vi en sväng till Sillre och fortsatte med renoveringen och vi fick hjälp av Jakob och Markus, det var mkt bra för vi fick mkt gjort :) Glömde ju så klart att ta lite kort :( men kom på det påväg hem så jag tog lite kort på vovvarna då när dem sov efter att ha lekt i flera timmar ute på tomten.




Dem är så söta tillsammans :)
Jakob var också trött.



Gatufesten!

Jag och bror var ju på gatufesten i fredags med Amanda och Anneli och det var trevligt :)
Gick runt och tittade, var mkt i Daltonstältet där Ständutblakk spelade och dem var skit bra:)
Sedan kollade vi på The Ark på stora scenen och det var deras enda spelningen för detta år över hela världen så det var ju kul att dem kom till Sundsvall. Skit bra var dem.



Ola salo.



Jag som lyssnar på när Mando diao spelar, också bra :)



Bror och jag



Ständutblakk



Roger i ständutblakk



Amanda och Anneli fulla som svin. hehe :)

Hemligheten :)



Japp igår var jag ner till Bollnäs inte bara för att hälsa på släkt och vänner utan även för att hämte detta lilla monster :)
En liten kille på 14 veckor som vi döpt till  Jack Daniels men vi kallar han för Jack.
En kille full med energi som är riktigt busig. Amstaff/Rottweiler är han så det kommer bli en stor kille.

Ids på Bergåkra



Denna underbara frieserhingst red och skötte jag om dagligen när jag jobbade på Stall Bergåkra.
En av 10 hästar jag red under Sigrids graviditetsperiod så det var jag som motionerade alla hästarna, red in unghästarna och red de fina grandprixhästarna :) då hade jag det mkt bra. nu efterråt förstår man vilken tur man haft som jobbat på sånt fint stall med så fina och högt utbildade hästar. Det var en underbar men också hårt arbetande period :)
i love it!

Bobby Brown



Ja det är min förra häst e.Ravell och hur underbar som helst att rida. saknar han så otroligt mkt och nu är han till salu igen för tjejen som köpte han klarar inte av han. Han är en VÄLDIGT känslig häst att rida och man måste verkligen passa till 100% ihop med hinom för att kunna rida han. Hade jag haft pengarna se sådär 100.000 så hade jag köpt han. Vill ha!! sakna, sakna :(


Hemlis

japp jag har en hemlighet som ni får veta imorgon vad det är. en jätte söt och roligt sak. kan ni klura på ;)
Så har vi fått en ny familjemedlem. en liten kisse på 10 veckor som jag har döpt till Ragnar. Jätte söt är han :)

Ständutblakk

Igår efter att vi varit i Sillre så åkte vi hem och åt sedan följde jag med Anneli och jobbade. hon fotar Ständutblakk nr dem åker runt och spelar. Så igår var jag med för första gången och fotograferade och det var riktigt skoj:)
Att få hålla i en riktig systemkamera som en fotograf var inte så pjåkigt. hehe!



Av några hundra bilder jag tog så måste ju någon ha blivit bra tycker jag.
Det som också var så roligt det var när vi kom där med de stora kamerorna så flyttade sig de flesta på sig och lät oss komma fram så vi stod ganska bra till men det var ju ändå trångt.
Ja kul som fan var det, kanske ska bli fotograf ;)


Sillre

Ja igår åkte jag hem och sov 2 timmar sedan väckte habibi mig för att vi skulle åka upp till huset och hålla på. åkte först ut till bauhaus för att titta på varmvatten beredare och vi hittade en bra :)
Upp till sillre och fortsatte med spacklingen och krattade på gården..
Här kommer en skit ful bild på mig när jag står i hallen och spacklar :)


Tapetval


Någon som kan komma med förslag till vilken färg på tapeterna vi ska ha til dessa möbler i hallen?
Snälla kom med

Sova!!


Ja om ca 1,5 timme får jag åka hem och krypa ner hos habibi i sängen och sova. gud vad mysigt det ska bli.
Natten har varit lite jobbig. fick ju inte så mkt sömn igår för vi hade ju fullt upp men jag har tagit mig igenom natten tack vare datorn, kortspel och tidningsläsande :)
Kram anno

Renovering

Japp idag var vi i Sillre och fixade lite, eller ganska mkt fick vi gjort. Habibi fick nästan klart med att få upp alla gipsskivor på väggarna i hallen som vi varit innan och handlat på hans jobb. jag spaklade skarvarna emellan dem, drog ur spik från väggarna, rev tapeter i vardagsrummet eftersom vi inte ska upp med gips på dem väggarna då dem redan var fina och vi inte behöver spackla dem. Han är en riktigt duktig snickare min karl :)




Vid 17.30 tiden kom Jocke (svärfar) och hans fru Annika upp och hjälpte oss med trädgården. röjde nästan allt gräs för det var som en äng där och såg inte alls så roligt ut, men Tequila tyckte ju så klart att det var roligt att skutta i för hon försvann ju :)
Synd bara att jag inte tänkte på att ta kort på hur trädgården såg ut innan och efter klippningen.



Så har jag kastat och rensat en massa skrot som ska eldas på en kase jag ordnat i kanten av gården i diket :) ska fortsätta imorgon så får vi vänta på att vädret tillåter för eldning en trist och gråmulen sommardag.
Vi ska tapetsera klart rummen nu innan inflyttning och slipa golvet i vardagsrummet och sovrummet så vi kan ställa in möblerna där, för i köket och hallen måste vi vänta med att lägga in klickgolv  för att habibi ska köpa ut det från jobbet hans och han har 25% rabatt from 1 augusti. så vi får bo lite provisoriskt ca 2 veckor men det gör ju inget. blir fint sen när det är klart.
Tänker inte heller lägga upp några bilder på hur det ser ut invändigt nu för det kommer sen när det är klart med alla rum på nedervåningen som vi kommer bo på nu endast då vi inte behöver mer yta. Renoverar övervåningen nästa år. Så det kommer före och efterbilder sen i slutet av Augusti, så håll ut :)
Kram anno

Nattens godis

                                  

Min lilla prinsessa


Tequila kommer bli överlycklig och må som en prinsessa när vi flyttar upp till Sillre. ha en hel gård att springa fritt på och få vara ute hela dagarna och ligga i solen och steka sig som hon älskar:)
Att få ha ett stenkast till skogen som man kan busa i blir toppen!

Birsta

Japp idag var jag till Birsta och shoppade lite till huset.
Fick med mig hem 2 st bordslampor som vi ska ha i sovrummet, gardinstänger, en skriv/magnet tavla som vi ska ha i köket för att komma ihåg viktiga grejer och så, flyttkartonger och hängare till hallen.
Har skrivit en lista på möbler med som ska inhandlas och det kommer bli såå fint :)
Imorgon ska habibi och jag ut till Birsta igen på hans jobb och handla gipsskivor till alla väggar för vi kom fram till att det blir det bästa och enklaste sättet så slipper vi allt spacklande och slipande för det är så drygt. går ju fort att sätta upp dem och spackla skarvarna och sen är det bara dags att tapetsera tjoho :)
Har börjat packa i kartonger nu också. tur vi inte har allt för mkt saker och inte som svärmor. hehe hon har grejer hon kan jag lova.
Efter Birsta åkte jag hem och sov lite tills habibi kom hem vid 19.30 och då myste vi i soffan och nu sitter jag på jobbet.
Sitter och tittar på allsång på skansen och planerar veckan.

skriver mer sen.
Kram anno 

RSS 2.0