ååå vilken härlig dag!

jag älskar soliga dagar. på förmiddagen var jacke och jag ute i skogen en sväng medans danne och jimmy var och pimplade och åkte skoter.  nu har danne och jag precis kommit in från en skotertur som var så härlig. åkte för första gången den här vintern över en sjö, det är något som jag verkligen inte tycker om och har stor respekt för isar. men det gick bra och vi lever.
nästa gång ska jag försöka komma håg att ta bilder.


Kommentarer
Postat av: Eva

Vad härligt....vi var på baksidan och grillade. Mysigt...:)

2009-02-10 @ 15:45:05
URL: http://etsliv.blogg.se/
Postat av: Eva

Ja, han é ledig. Han skulle varit ledig tisdag och torsdag. Men bytte torsdag med Andreas. Sen är han ledig imorron onsdag också. Han ska ju ner till Gävle på arbetsintervju....håller tummarna för jobb..:) Är på Jula där nere. Fast det får dom ju ta tjänsteledigt för. Att åka på intervju och när det handlar om arbetsförmedlingen och sånt. Så det är ju bra. Vi kanske hörs då. Krya på er...:)

2009-02-10 @ 17:20:28
URL: http://etsliv.blogg.se/
Postat av: Louise

så, nu har jag så gott som, gått igenom vaenda del av din blogg :) det har tagit någon timme men det var det varigt värt:) det är bara att höra av dig när du har tråkigt så kan vi hitta på någonting:) vi kan gå till stallet någon dag. kolla på hästarna, kanske rida ? ja det är ju inga topp tränade hästar, inte sånna som du har bilder på men jag tror säkert att det kan bli kul :)

2009-02-10 @ 18:37:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0