3 sötnosar


jag har fått blodad tand!!

jag lever livet nu och det är sååå härligt!!
blodad tand för att ut och ha kul och träffa en massa vänner och jag mår så jävla bra!!
nu är det fart och fläkt i mitt liv :)

tjejkväll

i lördags var det tjejkväll. vi var 9 brudar som hade det super trevligt ihop. åt sjukt god middag, spelade pictionary och babbla en massa tjejsnack :) vid 23 tiden åkte vi mot ljusdal och gick in på stadt för där spelar dem bäst musik, men det var typ vi och 10 st till :( däremot på järnvägs var det packat. hur mkt folk som helst, flera hundra och trångt som fan. det var så fullt att dem inte tog in alla som vill dit =/ det är mkt folk ute en löningshelg kan man lugnt säga. tillslut kom vi in efter ca 30 min köande. men kul hade vi förutom tills man skulle hem då. då var alla full och arg på mig kändes det som :( jag hade raggat upp en goding på dansgolvet och kyssas det kan jag lova att han kunna ;)
en killkompis är så kär i mig och lyckades ju se det. han blev flyförbannad på den här killen för det visade sig ju att jag raggat upp en kompis till han. shit!!
alla var full och dryg kändes det som utom jag, för jag hade druckigt sista cidern 22.30 och sedan bara druckigt vatten. alla sa till mig: hur jävla smart var det där då anno! du vet att .... är kär i dig så raggar du upp han kompis. men jag hade ju inte en aning om att dem kände varandra så alla var sur på mig och jag blev förbannad för ingen fattade ju mig. plus att jag känner att vafan ska andra bestämma över mig och mina beslut om vad jag vill göra?
nä jag är en vuxen människa och fattar mina egna beslut!! :) allt löste sig tillslut i alla fall och .... bad om ursäkt för att han hade blivit tokig:)

några bilder bjuder jag på :)

   

valpisarna

här kommer färska bilder på valparna.
nästa vecka vet jag om jag har 4 st kvar. håller tummarna på att dem som säger sig vara väldigt intresserade vill ha en varsin valp.

   

   

kurs på att lära sig göra inbackad fläta :)

ja igår vill sara och pilla att jag skulle lära dem göra en inbackad fläta så vi tog fram en av nathalies dockor och satte igång. tillslut fick dem till det men dem var lite trög att förstå:)

 


holland mars 2006

jag, sigrid, crister, carro, cecilia och emilia tog hästlastbilen lastad med 4 st hästar, chesterfield, muffin, contino och covani och åkte mot holland våren 2006. ett antal timmars resa men jag och carro som skulle jobba som hästskötare sov mestadels av resan och laddade batterierna inför 2 veckors arbete. sigrid skulle dit och träna sina fina hästar hos egbert kraak (craecken stables) och edwar gal.
överallt i holland var allt så snyggt och prydligt. stall såg inte ut som stall som här i sverige, utan som fina trädgårdar, det var boxar med guldknoppar, snygga välstädade stallplan med snygga rabatter och fina ridbanor med snyggt klippta häckar runt om. det var som en dröm och tanken på att det stod där världens bästa hästar kan jag fortfarande inte fatta och på denna fina pre hingst fick jag rida på:) den var så känslig och fin att sitta på att så fort jag bara rörde det minsta på mina höfter så fattade den galopp eller gick i spansk skritt. synd bara att jag inte tänkte på att sigrid skulle ta ett kort på oss tillsammans:(
vi var runt mycket på olika gårdar och tittade på saluhästar, gick på stan och ett av dem roligaste sakerna vi gjorde var att vi gick på världscuptävlingarna i amsterdam.
egberts fru julie hicks kom fram en dag och sa till sigrid att hon ville att jag skulle få hennes trokänare julio V för han skulle få bli pensionär och önskade att han kom till oss och fick leva i hästarnas drömvärld. då var jag världens lyckligaste och kunna inte fatta att jag fick denna otroligt fina hopphingst som tävlat runt om i hela världen förän han kom med lastbil till bergåkra:)
roliga minnen och en sak jag aldrig kommer glömma är att allt i holland smakar och luktar mycket. sköljmedlet gjorde att den nytvättade tvätten stank och den där youghurten smakade väldigt mycket. hehe


   

egbert och sigrid rider chesterfield

 

egbert på contino

   

en av julies och egberts charmiga hund på stallplan och den snygga ridbanan och ridhuset hos dem.

   

ridhuset och sadelkammaren

   

stallet utifrån och inne, samt utestallet

   

hos edward gal. hans hingst florencio och skötare. stallplan med en av ridbanorna och inne i stallet vid uppställningbåsen.

 

gänget på restaurang och cecilia med den fina hingsten på 2 år som jag ville ha.

   

ett av försäljningsgårdarna vi var på. det allra snyggaste. eller hur?


jag kommer aldrig att glömma men att komma över gör jag

personer man älskat så mycket kan man aldrig glömma. de finns alltid kvar där inne i hjärtat, men man kan komma över även fast det kan ta tid och vara jobbigt. jag har varit singel i ett par månader nu och det är så skönt att bara vara själv, ta hand om sig själv och inte tänka på någon annan.
nu ska jag vara singel ett tag och sen söka den nya stora kärleken. :)

svampplockning

   

   

sara, jag och pilla åkte till skogen idag för att plocka svamp och sammanlagt kanske vi hittade i alla fall en halv ica kasse på 1 timme. jack och hans flickvän diva var också med:)
sen åkte vi hem en sväng och gjorde iordning en termos kaffe för att sedan åka och fortsätta plocka men då balla jag ur. baksmällan kom då och jag blev tvärtrött så jag åkte hem och har vilat en stund nu och ätit bästa bakisgodiset, ostbågar :)
nu ska jag vila en stund till.

efter fest hos mig blev det stadt

   

   

för min del blev det lite för mycket. var på toa en sväng, men kom igång igen efter det. idag mår jag relativt bra. väldigt trött bara och lite ont i kolan :) kul som fan var det igår i alla fall. älskade sara och sofia lurade mig att dem bara satt hemma och tittade på film och jag befarade att jag skulle bli ensam tjej med alla killar för carro var nykter och skulle vara chaufför. men när vi kom till stadt så stod mina underbara vänner där på dansgolvet :) puss på er

ikväll

så här trevligt har vi det ikväll :)

       

     

torsdag



idag har jag äntligen fått jobbat. skönt att vara ledig 2 veckor men det började att klia i fingrarna nu:)
ska även jobba imorgon kväll och på lördag, kul kul!
sara, pilla och jag har joggat några kilometer runt elljusspåret ikväll och det var så skönt att bli lite svettig. tequila, jack och diva var också med. efter det tittade vi på idol hos pilla.
bjuder på en skön bild av jack.

igår och idag

ingen vinst för någon av oss igår kväll:( en jävel vann 27.000 och jag funderade ett tag på att råna den påvägen hem. men trevligt hade vi det i alla fall och åt på mc donalds gjorde vi. mmm! farmor var här under dagen och vi hade det jätte trevligt, hon var ju så nyfiken på valparna.
idag åkte vi till ljusdal och handlade träningskläder, fick ett par fina byxor av andreas. känns lyxigt att få något fint då jag absolut inte är van vid det och kändes konstigt att ta emot dem men tack tack!
köpte fotoramar på dollar som jag ska ha till min fotovägg med hästarna och hundarna. jätte fint blir det med förstoringarna jag framkallat. när det är klart kommer en bild på allt:)
nu tänkte jag åka och rida julio en sväng i det fina vädret så ikväll blir det en joggingtur runt elljusspåret med sara och andreas mfl.


 

färska bilder på valparna

   

   

   

   

   

söndag

idag åkte vi till boda och tvättade nya bilen och städade ur den så nu är den fin:) sedan medans andreas grävde åt kusin sin så gick jag och sofia med familj en promenad och hundarna busade i skogen. super mysigt var det. lilla shettisen alfons var ju också med och han är sååå söt:)
till grillen och åt burgare sen for vi upp och tittade på nybyggda stugan vid sjön och där var det så underbart vackert och mysigt. hem och fika lite och nu har jag svarat lite på valpannonser. ska väll gosa ner mig i soffan snart;)

   

härliga lördag

   

   
        
                                   

en härlig dag har det varit. började med att ta en rask promenad, hem och duscha sedan fara på nytorp för där var det nytorpsdagarna och utställning av de mesta inom jordbruk och häst.
sedan åkte jag och red julio och även andreas och nathalie fick rida en sväng:)
sen hem och åt middag hos sara och pelle som var super god och efter det var det promenad igen som gällde
en underbar dag har det varit.

trevlig fredags kväll





     

                      


ikväll har jag, sara, pelle och andreas ätit tacos och umgåts. jätte trevligt har det varit:)

kärlek?

konstigt att man kan älska någon och stanna kvar i flera år utan att få någon kärlek tillbaka. hur kan det bli så att kärleken för någon inte dör ut?
jag vet inte om det kanske var mycket att man stannade kvar för att vi hade kommit varandra så nära efter allt som hade hänt och jag stannade kvar mkt för hans skull för jag tyckte synd om han?
att komma ifrån denna person och förstå att man kan få så mycket mer kärlek än man fått och tänka på sig själv för en gång skull och förstå att man är värd så mkt mer har jag gjort nu. tänk om jag lyssnat på er mina nära och kära lite tidigare.

dagen på bergåkra

tog en ridtur upp till toppen på berget idag till torsborg stugan. jack fick oxå följa med och det tyckte han var skoj:) mötte ninna som följde med mig upp för jag var rädd för björn. så fin utsikt där upp ifrån. åå mitt vackra hälsingland.


     

   

kristinas valpar

igår efter stallet var och och pussade på dem här sötnosarna. det är papillon blandraser.

   

sötisar


dagvild

är det måndag eller tisdag idag? tisdag va? haha har varit hemma och ledig för många dagar nu. men det är väll tisdagar det är bilbingo i arbrå har jag för mig för jag och caroline var där idag men någon vinst blev det tyvärr inte =(
jag har även varit på bergåkra idag och ridit min fina häst. red ut en sväng först för att få han framåt i ridhuset sedan och det gick väldigt bra. rider man direkt in i ridhuset så blir det typ som att batterierna laddas ur direkt och han blir trög, så en sväng ute i skogen först och galoppa gör susen. nu ska jag sova snart för imorgon måste jag åka till ljusdal och köpa ett nytt batteri till fyrhjulingen så man kan ta sig en tur i skogen på fredag med andreas=) ska bli kul.

åå du louise du är bra rolig du, pratar om valpar hela dagarna på skolan, inte konstigt dem tror att du är knäpp. hehe söt du=)


artikel

hittar ju en massa skoj på nätet. titta här där jag är med:)

jag och åsa jinder sjungen av längtan till dig

här men väldigt dålig kvalitet


edward gal

kolla på detta sjukt grymma klippet. edward gal och hans svarta hingst Moorlands Totilas. jag och sigrid var till holland 2006 och tränade för han. jag fick då klappa och ta fina bilder på hans andra hingst florencio som jag ska lägga upp en bild på. det är något som jag kommer minnas resten av livet:)

sötisar

     

sara och pelle har döpt en varsin valp. sara en beige tik till jacki och pelle en svart hane till bengt-erik =) haha!


min pojk


lollos bal

se så fin kläninig hon hade sytt till sin egen bal och jag satt i hårförlängning och fixade frisyren:)

  


hemma

äntligen med vänner och familj:)

     

joo

jack blev kastrerad när tequila löpte men fick till det ändå 4 dagar efter det då tequila var i höglöp. efterråt fick jag höra att dem är fertil upp till 1 vecka efter kastrering. han kastrerades just för att det inte skulle bli valpar men det blev det ändå. nu är det så och det gör inget, men nå fler efter den här kullen blir det inte. vem är det som undrar förresten och är anonym?


japp valpar igen!

10 st fick tequila men 1 var döfödd. än så länge är det lugnt hemma men lär bli full rulle snart. alla är jätta fin och har redan intresserade. en annons på blocket kommer ut nästa vecka med bilder.

RSS 2.0