Kärlek


helgen

Ja nu äntligen har jag tid att skriva några rader.
Igår var vi och hjälpte svärmor att flytta och det gick bra men det är ju inte världens roligaset att göra. snart är det våran tur också. 19 juli är det bestämt nu att vi flyttar till Sillre som byn heter i Liden.
Efter att vi flyttat klart åt Malin så åkte vi hemåt och gjorde oss ordning för stt åks vidare till Eva och Owe och där var vi till kl 2.00 inatt. Grillade lite och bara satt och snackade. det var jätte trevligt. efter det åkte vi på max mitt i natten och åt. mumma:)
Vaknade imorse vid 10 tiden, klev upp och åt frukost sedan åkte vi till Sillre och planerade lite med Jocke och Annika.
Mycket som ska fixas och så. Sättas in en luftvärmapump, varmvatten beredare, ta bort alla gamla vatten element och rör, tapetsera, måla och lägga nytt golv i rummen och sen är det klart. Ska bli jätte kul att få det så fint.
Sedan har vi ju an massa andra planer på vad vi ska göra i framtiden på huset som tex bygga altan runt halva huset med en nersänkt rund pool. ååå vad mysigt det skulle vara:)
Så ska ju Tequila få en stor fin hundgård som hon kan vara i när vi inte är hemma, för det lär väll vara bättre för henne att sitta ute än instäng hemma i huset inte för att vi lämnar henne ensam länge men det är ju bra att ha så finns det ju redan nät som vi kan använda från den gamla hundgården så det är ju dumt att kasta det.
Så nu gäller det att ringa en rörmockare och en som sätter in luftvärmepump.
På tisdag ska habibi (Danne om det är någon som inte vet att vi kallar varandra för det ) och jag ut till Birsta och handla hall, vardags och sovrumsmöblerna och gipsskivor som ska upp på väggarna och så. Så ska vi sätta igång lite. Tur vi har Jocke och Annika som kan hjälpa till lite. :)
Nää nu ska jag titta vidare på Ikea.se
hadet bra alla.
Kram anno

Trött!!




Fy fan vad jag är trött och har ont i huvudet :(
Jobbade ju natten och när jag kom hem vid 8.00 tiden ställde jag mig och diskade och plockade undan lite i köket och så. Sen kletade jag in mig i solskyddsfaktor 20 för att sedan gå ut på innergården och lägga mig på en filt på gräsmattan med Tequila fastbunden under tallen. Det var härligt och jag somnade till en stund men sov inte mer än ca 2 timmar.
Det var riktigt varmt ute och en klarblå himmel som var så välkommen så :)
Sedan ringde svärmor och ville att jag skulle komma och hjälpa henne att packa eftersom hon ska flytta i helgen till en lite mindre MKT finare lägenhet med helt nytt ikea kök. Riktigt fräcsht var det, kommer bli fint det där Malin ;)
Jag sa i alla fall att jag skulle komma om ett tag (ca 2 tim) men den där jävla tjat kärringen (skämt) ville att vi skulle komma om 1 timme. hehe nää jag somnade om och sov 1 timme till för det behövde jag.
Hoppade sedan in i duschen sen på bolaget och handlade öl åt habibi tills imorgon då vi ska till Owe och Eva och äta och umgås. ska bli trevligt.
Ja kom i alla fall tillslut till Malin och vi packade lite i alla fall. jag var så seg i huvudet så jag hade knappast i någon hög växel idag. somnade 30 min på soffan också. hehe!
Vi åkte ner på pizzan och åt en sväng också, jag tacobuffe och det var riktigt gott.
Sedan åka jag hem och här sitter jag nu trött som hmm..?? ja nånting.
Habibi var hem nyss en snabbis och pussade på mig för att sen åka vidare till alnö med Markus och fixa med hans bil.
Det blir nog en tidig kväll för min del. ska se om det är nå bra på tv, ta en snabb promenad med Tequila för jag orkar verkligen inte någon längre idag, har ju varit vaken hela natten och endast sovit ca 3 timmar idag så det fårbli så.
Får ta en längre busig promenad imorgon. hon kommer ju även få springa av sig borta hos farmor Malin imorgon.
Nä hadet så bra alla.
Kram anno 

Cortino :)



Här kommer en  bild på mig och kotten. vist är vi fina?

Jävla skit!

Nu har jag suttit vid denna dator i flera timmar och först och främst laddat hem photoshop som tog år och dar (mobilt bredband) sedan försökt mig på att förstå det men lyckades ju inte så klart så jag gav upp och tog bort det eftersom det ändå var ett 30 dagars prov eller nå.
Sen skulle jag göra ett fint kollage med cortino och mig på paint då eftersom jag inte fick till photoshop men det gick ju bara skit så jag gav upp även där. var ju redan på dåligt humör och det blev ju inte bättre när jag skulle få till det med paint.
Så nu hade jag tänkt lägga upp en bild "vanligt" på mig och cortino istället då och försöka få till det fint sen nått tag när jag är på bättre humör. Är ju gristrött också och längtar som f*n hem till sängen och habibi.
Får sitta här och sura några timmar till ja :(
Hej då!


Kvällens Godis :)


Sense and Care Softening Body Lotion

Denna Lotion hittade jag på ett test om bra krämer för huden på sommaren då den behöver mer fukt när den utsätts för mkt sol och bad och lätt blir torr. Den finns på Apoteket och kostar endast 58 kr. Köpa imorgon:)

Stackars tå :(



Igår när jag och tequila gick till ica så var allt frid och fröjd, men på vägen hem så hög det helt plötsligt till i foten och blev tvärhalt. fick halta mig hem och var nästan påväg att ringa Danne så han fick komma och möta mig sista biten men jag klarade det.
kan inte förstå vad som hände. ont som f*n gjorde det i alla fall och idag har tån varit alldeles blå men inte gjort lika ont i alla fall som tur är.
jaja en bild på min snygga fot.hehe!
Kram anno

Trött Anno




Så här trött är jag nu. vill bara hem och sova men jag är så illa tvungen att hålla mg vaken några timmar till:(
Vad har jag gjort inatt då? joo jag har kollat runt på så många bloggar och läst mest om mode. hehe det är väll mest det folk bloggar om. men det är kul. Har flera favoritbloggar som tex Engla's Showroom Hennes klädstil passar mig mkt bra. Allt hon visar upp är så himla snyggt och jag har nog samma stil som henne. Annars kan jag tycka att på många bloggar så är det för mkt blandade klädstillar för min smak, så Englas klädtips passar mig utmärkt:)
Nää nu ska jag titta lite på tv. tror det snart är mannen som talar med hundar på 4+
Kram anno

Sillre


Visst är det vackert? Sillre är så underbart fin med sina dalgångar och Indalsälven.
Många som frågar mig varför jag ska flytta så långt från stan. Både jag och Daniel är uppväxt långt från en stor stad och jag har fått en sån trygg och fin uppväxt som jag ska tacka mina föräldrar för. Jag följde med pappa ofta upp till skogen under min uppväxt och är uppväxt med djur och natur och den där stilla avkopplande tiden man bara får i naturen.
Det finns så många människor ute i samhället som är så stressade och mår dåligt. Jag tror av egen erfarenhet att man mår bra av att bo sådär och jag vill att mina barn i framtiden ska få en lugn och trygg uppväxt långt ifrån all stress och trafik. Jag har alltid sagt det för och säger det nu. Skulle aldrig falla mig in att köpa ett hus mitt i stan på södermalm eller nå. då kan man lika gärna bo i en lägenhet tycker jag.
Så den där rena luften som bara finns på landet är ju så underbar. man tänker inte på det förän man kommer dit och känner.
Nää som sagt det ska bli sååå himla skönt att komma ut i lugna och rofyllda skogen:)
Kram anno

Kvällens Godis :)




Sitter på jobbet nu för jag ska jobba natt och har snart ätit upp 1 L jordgubbar. Utanför ica så sålde dem för 15 kr och då var jag ju bara tvungen att köpa 1 liter. jätte goda är dem, slinker ner lätt:)
Dagen har varit lugn och jag har mestadels varit inne och sovit. Försökte ta en långpromenad idag med Tequila men min tå ville inte det. är alldeles blå på foten runt ena tån och det gör ganska ont när jag stödjer mig på den:( vet ej vad jag har gjort men det går väll över. Vi var i alla fall ute 30 min och lekte litegranna och sedan låg vi ute på en filt och myste i blåsvädret:)
Nu ska jag läsa lite tidningar.
Kram anno

Lugna gatan

Gud vilket tråkigt väder det har varit idag. Jag trodde ju att solen skulle kika fram en liten sväng men det har mest varit molnigt och blåsigt ute:(
Har suttit ganska mkt och fixat med bloggen. Tycker att det är skoj att få till det fint med bilder och så. Har ju fått till det ganska bra, eller hur?
Dagen har varit lugn och det har varit skönt att mest slappat. när man har tagit ledigt är det väll för att ta det lugnt väll?
Jag jobbar 2 st nätter denna vecka och sedan 2 st nätter nästa vecka sedan blir det ganska mkt jobb igen.
Försäljningen av lägenheten är i alla fall klart. så nu är det bestämt att vi ska vara ute ur den den 20 juli, så nu börjar det bli lite stressigt med allt som ska fixas och så. Men kul som bara den att få flytta till ett hus:)  Jag och Danne längtar som bara den, Danne tycker att det ska bli så skönt att slippa 8.00 och 17.00 trafiken till och från stan. Jag har haft tur och aldrig lyckats komma precis i rusningstrafiken. skönt de

Imorgon ska jag åka med habibi ut till birsta för att handla lite grejer till lägenheten som behövs innan vi flyttar härifrån. som list mellan hallen och köket och sånna saker.

Nu ska jag och Tequila gå till ica och handla lite gott. habibi är för trött för att följa med. Han ligger och tittar på Allsång på skansen. hehe han måste vara riktigt trött för han har alltid sagt att det är skitdåligt. jaja han är så söt när han är trött och grinnig lilla gubben min.

hadet bra. Kram anno

Saknade Julio


När Sigrid, Carro, Ceclilia, Emilia och Jag var i holland hos Eggbert Crack så ville hans fru Julie att vi skulle ta hem hennes älskade hingst Julio som då var gammal och skulle pensioneras. Han har hoppat upp till nationellt och är godkänd i holland, tyskland mm. Eftersom jag då jobbade hos Sigrid så ville Julie att han skulle bli min häst och när han äntligen kom efter en lång resa från Holland i transport var jag lycklig som hade fått denna underbart fina hingst. Jag red han under tiden jag jobbade hos Sigrid men sedan tog den tiden tyvärr slut och jag började jobba i Järvsö och hade inte tid till att åka till Bergåkra varje dag för att sköta han och min dåvarande häst Bobby Brown som jag hade uppstallad i Järvsö så det blev några fåtal gånger jag åkte och hälsade på han och sedan flyttade jag hit upp till Sundsvall och då gjorde jag mig även av med Bobby med en tår i ögat:(
Jag saknar dem båda och önskar att jag hade tid och pengar till att ha dem båda här uppe hos mig.
Fick höra nu av Sigrid att Bobby återigen är till salu och jag vill så gärna köpa han, men just nu finns inte dem pengarna:(
Julio står på Bergåkra och mumsar mest gräs och mår gott nu hoppas jag.
Kommer även bilder på Bobby också inom kort.
puss och kram anno

Kärlek


Älskar dig av Heela mitt hjärta habibi! Kyssar i massor till dig

Trökväder


Älskade och underbaraste lilla Tequila. Ännu en mysdag med henne fast synd att det är så tråkigt väder:(
Vi ska väll om ett tag ta en långpromenad. hoppas bara att det inte börjar regna som det gjorde igår. för igår var vi nämligen på en promenad med Amanda och hennes vovve kobbe eller vad han heter. En jätte söt lapphund tror jag att han var. kommer inte riktigt ihåg vad hon sa att han var för ras. Tequila och han lekte bra ihop förutom att Tequila är en riktig bitch som vanligt. hehe! hon ville hela tiden leka men det passa bara när det var hon sombörjade. så fort Kobbe kom i närheten och skulle leka så sa hon ifrån. precis som att det bara ska vara på hennes villkor om dem ska leka. ja hon är en riktig bitch minst sagt.
Vi hanngå ca 10 min sedan kom det en störtskur och tur var väll det att vi inte hade hunnit längre. Det var bara att vända hemåt igen. blir en längre tur idag förhoppningsvis.

jag har i alla fall suttit här och försökt få till deta inlägg snart 2 timmar. kom inte på hur jag skulle göra för att få inlägget med bilderna och så. var påväg att ge upp men så kom jag på hur jag skulle göra och detta blev resultatet. det får duga. får lära mig att göra det snyggare senare.
hadet bra alla. nu ska jag mysa vidare:)
Kram anno

Tjejerna med hästarna


Tack Emma

Nu har jag fått någorlunda ordning på min blogg tackvare Emma. visst har hon fått till den riktigt fin?
Jag har i alla fall varit i stallet ikväll med Jennifer och Sofia, Cortino är halt:( så vi fick pyssla och mysa med honom bara sedan så red vi en sväng på Gina på banan. hon har inte blivit riden på över 1 år för hon har haft bäbis:) hon är gammal också men riktigt go. ska försöka förstå mig på hur man laddar upp bilder till inlägget på tjejerna och hästarna imorgon. håll ut.
Nu ska jag krypa ner i sängen med habibi och mysa. 
god natt! Kram anno
 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0