helgen

Ja nu äntligen har jag tid att skriva några rader.
Igår var vi och hjälpte svärmor att flytta och det gick bra men det är ju inte världens roligaset att göra. snart är det våran tur också. 19 juli är det bestämt nu att vi flyttar till Sillre som byn heter i Liden.
Efter att vi flyttat klart åt Malin så åkte vi hemåt och gjorde oss ordning för stt åks vidare till Eva och Owe och där var vi till kl 2.00 inatt. Grillade lite och bara satt och snackade. det var jätte trevligt. efter det åkte vi på max mitt i natten och åt. mumma:)
Vaknade imorse vid 10 tiden, klev upp och åt frukost sedan åkte vi till Sillre och planerade lite med Jocke och Annika.
Mycket som ska fixas och så. Sättas in en luftvärmapump, varmvatten beredare, ta bort alla gamla vatten element och rör, tapetsera, måla och lägga nytt golv i rummen och sen är det klart. Ska bli jätte kul att få det så fint.
Sedan har vi ju an massa andra planer på vad vi ska göra i framtiden på huset som tex bygga altan runt halva huset med en nersänkt rund pool. ååå vad mysigt det skulle vara:)
Så ska ju Tequila få en stor fin hundgård som hon kan vara i när vi inte är hemma, för det lär väll vara bättre för henne att sitta ute än instäng hemma i huset inte för att vi lämnar henne ensam länge men det är ju bra att ha så finns det ju redan nät som vi kan använda från den gamla hundgården så det är ju dumt att kasta det.
Så nu gäller det att ringa en rörmockare och en som sätter in luftvärmepump.
På tisdag ska habibi (Danne om det är någon som inte vet att vi kallar varandra för det ) och jag ut till Birsta och handla hall, vardags och sovrumsmöblerna och gipsskivor som ska upp på väggarna och så. Så ska vi sätta igång lite. Tur vi har Jocke och Annika som kan hjälpa till lite. :)
Nää nu ska jag titta vidare på Ikea.se
hadet bra alla.
Kram anno

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0