bäbisar och kök

    


nu kan dem snart hoppa ur lådan alla 6. än så länge är det bara den lilla helsvarta tiken som kommit ur lådan 2 ggr. hon är förjäkligt busig den lilla tjejen. hon som är kaxigast av allihopa också:)
idag var 2 st och tittade på dem små. hon ville ha en hane så hon blev förtjust i den snygga beiga killen och kommer förhoppningsvis att tinga han. i så fall får han också flytta till sundsvall.
idag har danne och jag i alla fall fixat med köket. fått dit bänkskivan, gips ovanför bänken och fått ordning på vattnet och diskhon och strykigt ett lager med fuktspärr. jätte bra blev det. imorgon ska skåpen upp och ev börja kakla väggarna.
red en sväng på julio också och han var fin:) snart blir det sängen.

Kommentarer
Postat av: frida

hahahaha vilka söta!!! fina bilder

2009-03-10 @ 15:30:18
URL: http://cashmira.blogg.se/
Postat av: Eva

åååå...vad dom é söta. Ska bli kul att komma och se dom igen. Och erat kök. Själv så håller vi på i badrummet. Det hade väl varit klart om det gått att stänga av vattnet som man skulle. Får se om det kommer en vvs kille imorron och fixar det. Så vi hinner bli klar. Fick låna grannens dator. Nu ska jag hem och radera ALLT i våran. Köra recovery skivan och hoppas på att ska fungera igen. Håll tummarna. För då kommer bloggen igång igen...;)

Ha det så bra. Hälsa Danne också. Kram så hörs vi.

2009-03-10 @ 20:02:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0